çullama anlamı çullama nedir çullama ne demek



çullama nedir, çullama ne demek ve çullama anlamı

1. isim Çullamak işi
2. halk ağzında Tavşan ve kuzu eti ile kızartılmış hamur yemeği


çullama eş anlamı

eklenecek..

çullamaile ilgili veriler
Çullama yemek tarifi, Çullama nasıl yapılır, YemekTarifci.com – En lezzetli yemek tarifleri Çullama: Tavuk etlerini yumuşayıncaya kadar haşlayın. Soğuyunca derilerini ve kemiklerini ayıklayıp etleri ince uzun parçalar haline getirin. Malzemeler : Çullama. 1 Haşlanmış Bütün Tavuk 5 Çorba K. Un 4 Çorba K. Tereyağı 1 Çorba K. Salça Tuz Karabiber Taze Kekik Tavuk Suyu. Hazırlanışı : Malzemeler: Hamur için: 1/2 kilo un 1 adet yumurta 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı su 1/2 çay kaşığı Ramazan sofralarınız için yemek tarifleri … Çullama şehirden şehire tarifi ve yapılışı değişen bir lezzetimiz. Girit usulü çullama : Tavuk eti ve ciğerleri küp şeklinde doğrayın… Malzemeler: 1 Kase Haşlanmış Tavuk But veya Göğüs Eti 2 Su Bardağı Tavuk Suyu 1 Çay Bardağı Un 1 Yemek Kaşığı 'tepeli' Tereyağı 1 Çay Artık bugün ne pişirsem diye düşünmeyeceksiniz. HerkesSofraya.com’da birbirinden lezzetli yemek tariflerini, dünya mutfakları hakkında bilgileri ve daha … Malzemeler : İçi için; • 1/2 kg orta yağlı dana kıyma • 1 su bardağı kalın bulgur (pirinç de kullanabilirsiniz) • 1 adet orta boy kuru soğan Çullama Köfte Tarifi nasıl yapılır ? Çullama Köfte Tarifi'nin resimli anlatımı ve detayları için tıklayın.